ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

10o syfak

 

No upcoming event!

Τα γραφεία της ΕΦΕ παραχωρούνται για μικρές επιστημονικές εκδηλώσεις (συναντήσεις και ομιλίες), με προσκεκλημένους μέχρι 15 άτομα, διαρκείας 3 ωρών κάθε Δευτέρα και με την παρουσία τουλάχιστον ενός μέλους του ΔΣ της ΕΦΕ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το κόστος για τη χρήση της αίθουσας ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ. Η ΕΦΕ θα εκδίδει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ή απλή απόδειξη στο όνομα του αιτούντος και το εισπραττόμενο ποσό θα καταχωρείται νομίμως στα έσοδα της ΕΦΕ.

Διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η σωστή χρήση της αίθουσας καθώς και ότι στα γραφεία της ΕΦΕ απαγορεύεται το κάπνισμα. Η οποιαδήποτε καταστροφή ή ζημία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα επιβαρύνει το κόστος χρήσης της αίθουσας.

Για τη διάθεση της αίθουσας απαιτείται αίτηση του υπεύθυνου της εκδήλωσης προς το ΔΣ της ΕΦΕ και επισύναψη του προγράμματος της επιστημονικής εκδήλωσης. Η απόφαση για τη διάθεση της αίθουσας θα λαμβάνεται μετά από συζήτηση του αιτήματος στο ΔΣ της ΕΦΕ.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΕ μπορούν να χρησιμοποιούν τα γραφεία της ΕΦΕ δωρεάν, με απλή ενημέρωση του Προέδρου και των δυο αντιπροέδρων της ΕΦΕ. Στους μεταπτυχιακούς φοιτητές η αίθουσα θα παραχωρείται δωρεάν.

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top