ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

Διημερίδα με θέμα "Kαινοτομία και εξέλιξη. Η επόμενη μέρα" από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας

Διημερίδα με θέμα "Kαινοτομία και εξέλιξη. Η επόμενη μέρα" διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας στις 27 και 28 Φεβρουαρίου στο Νομαρχιακό συνεδριακό κέντρο της Χαλκίδας (Λεωφόρος Χαϊνά).

Η διημερίδα απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείου και φοιτητές και αναμένεται να πλαισιωθεί από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, που θα δώσουν μια διαφορετική βαρύτητα στο όλο εγχείρημα. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωσταντίνος Λουράντος και ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ),Καθηγητής Φαρμακευτικής Νάνο-Τεχνολογίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του ΔΣ (ExCo) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιστημών, κ. Κωνσταντίνος Δεμέτζος.

Θέματα όπως οι κανόνες στη λειτουργία των φαρμακείων, τα συμπληρώματα διατροφής και οι ανεπιθύμητες ενέργειες, οι επιχειρησιακές διαδικασίες σε φαρμακεία που αλλάζουν, οι μύθοι και η πραγματικότητα στις συνεργασίες φαρμακείων, οι κοινές αγορές, τα άτυπα δίκτυα-merchandizing στο ασθενοκεντρικό μοντέλο, η παθητική κερδοφορία και η προστιθέμενη αξία στη νέα οικονομία του φαρμακείου, το οικονομικό management ενάντια στην μεγάλη ύφεση και η σύγχρονη εργαστηριακή πρακτική: Φάρμακο Vs Kαλλυντικό, θα αποτελέσουν πεδία συζήτησης στην διημερίδα

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top