ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

Επιστημονική Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών από την Ε.Φ.Ε

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε) διοργανώνει «Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών» στις 17 Απριλίου 2016 στην Αθήνα.

Η ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των φαρμακοποιών με βάση τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των φαρμάκων, αλλά και οι αλλαγές στην άσκηση του φαρμακευτικού λειτουργήματος, με στόχο την ενεργό συμμετοχή του φαρμακοποιού στην παροχή υπηρεσιών υγείας, αποτελούν το βασικό κίνητρο διοργάνωσης της εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει διαλέξεις και συζητήσεις για επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των φαρμακοποιών.

Η μετάβαση από την απλή διάθεση φαρμάκων στην διαχείριση της φαρμακοθεραπείας στο φαρμακείο, η άσκηση της φαρμακευτικής φροντίδας και η παροχή υπηρεσιών υγείας στο χώρο του φαρμακείου, τα πρωτότυπα, τα γενόσημα, τα βιοτεχνολογικά και τα βιο-ομοειδή φάρμακα, οι ανεπιθύμητες ενέργειες-αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, η συμμετοχή του φαρμακοποιού στη φαρμακοεπαγρύπνιση, αποτελούν θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Ε.Φ.Ε απευθύνεται σε επαγγελματίες φαρμακοποιούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν στο να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση ένα δημιουργικό βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και συμπερασμάτων που θα γίνουν η βάση άσκησης του φαρμακευτικού λειτουργήματος μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της υγείας.

Η «Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών»θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του «ΔΥΟ Forum»και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ημερίδα είναι εγκεκριμένη από τον Εθνικό Οργανισμό φαρμάκων (ΕΟΦ) και από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top