ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

Η ΕΦΕ βραβεύει τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 συγγραφείς παγκοσμίως με τον μεγαλύτερο αριθμό αναφορών στο επιστημονικό τους έργο. Αναζητά μεθόδους και τρόπους για τη βελτίωση της επιστημονικής έρευνας σε μεγάλη κλίμακα, μάχεται υπέρ της αξιοκρατίας και κατά της μετριοκρατίας και προωθεί μόνο την αριστεία. Ο λόγος για τον διακεκριμένο καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη, που θα βρεθεί στην Αθήνα  στις 24 Νοεμβρίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας, που είναι διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης Ασθενειών (Prevention Research Center) στο πανεπιστήμιο Stanford και ταυτόχρονα καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας  και Στατιστικής έρχεται στην Ελλάδα ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), για να δώσει ανοικτή διάλεξη με θέμα: «Εκτίμηση της αξιοπιστίας της Βιβλιογραφίας» στο πλαίσιο επιστημονικής διημερίδας που διοργανώνει η ΕΦΕ στις 24 και 25 Νοεμβρίου σχετικά με την πρόσβαση στην επιστημονική πληροφορία.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των εργασιών της διημερίδας, που  πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (EKΠΑ)  και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ), στο χώρο του οποίου και θα υλοποιηθεί,  η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), θα απονείμει τιμητική διάκριση στον καθηγητή Γιάννη  Ιωαννίδη ως αναγνώριση  της συνολικής προσφοράς του στην Επιστήμη.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top