ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

Επιστημονική Ημερίδα της ΕΦΕ στο ΔΥΟForum

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα στις 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Η συμβολή της ανάλυσης Μεγα-δεδομένων (Big Data Analytics) στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, τα Γαληνικά σκευάσματα, η ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και η δυνατότητα ανάπτυξης εξατομικευμέ­νου φαρμάκου και δερμοκαλλυντικού στο σύγχρονο εργαστήριο του φαρμακείου, τα εμβόλια, οι ωφέλειες και οι κίνδυνοι, αλλά και η δαιμονοποίησή τους από νέους πληθυσμούς με έλλειψη μνήμης επιδημιών, τα ΜΗΣΥΦΑ ως φάρμακα ή καταναλωτικά προϊόντα,αποτελούν θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ΕΦΕ απευθύνεται σε επαγγελματίες φαρμακοποιούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν στο να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση ένα δημιουργικό βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και συμπερασμάτων που θα γίνουν η βάση άσκησης του φαρμακευτικού λειτουργήματος μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της υγείας.

Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του «ΔΥΟ Forum» και θα λάβει χώρα στην αίθουσα HYGEIA στο Ζάππειο Μέγαρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top