ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΦΕ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017 – 2018

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία σε συνεργασία με την εταιρεία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. προκηρύσσει, όπως καθε χρόνο, τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας σε φαρμακοποιό μέλος της ΕΦΕ και υποψήφιο διδάκτορα στην Εφαρμοσμένη Φαρμακευτική Τεχνολογία με τίτλο:“ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ»”. Η υποτροφία χορηγείται άπαξ και εφάπαξ, συνοδεύεται από σχετικό δίπλωμα και επιταγή 1000 ευρώ και χρηματοδοτείται από την εταιρεία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ στη μνήμη του ιδρυτή της Κλέωνα Τσέτη. 

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία κρίνεται απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και η υποβολή της ηλεκτρονικά από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 στα παρακάτω e-mail:

          This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., υπόψη Καθηγητή Κων/νου Δεμέτζου,προέδρου ΕΦΕ

     ή    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., υπόψη Καθηγήτριας  Ιωάννας Χήνου, Γεν.Γραμμ.ΕΦΕ

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση παρακαλώ ανατρέξτε στην περιοχή ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ του σαιτ της ΕΦΕ 

18Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Workshop στη Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, 13:.00 – 16:00

          Αίθουσα ΓΑΛΗΝΟΣ

         

"Διαδραστικά μαθήματα σε λιποσωμιακά αντικαρκινικά φάρμακα"

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δεμέτζος

Συνεργάτες: Δρ. Νατάσσα Πίππα, Φαρμακοποιός, MSc, PhD, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Νικόλαος Ναζίρης, Φαρμακοποιός, MSc, Υποψήφιος Διδάκτωρ, Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι φαρμακευτικές επιστήμες, στα πλαίσια των τεχνολογικών και επιστημονικών εξελίξεων, επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση των προϊόντων νανοτεχνολογίας, αλλά και την κατανόηση της συμπεριφοράς των βιοϋλικών. Τα πεδία της νανοεπιστήμης και νανοτεχνολογίας παρέχουν τη δυνατότητα κατανόησης νέων φαινομένων και ανάδειξης νέων ιδιοτήτων των υλικών αυτών, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η χρήση τους για την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών και διαγνωστικών προϊόντων, ασφαλών και αποτελεσματικών με προστιθέμενη αξία για τον άνθρωπο. Στο παρόν σεμινάριο, θα παρουσιαστούν οι εφαρμογές της φαρμακευτικής νανοτεχνολογίας στη θεραπεία του καρκίνου, με παραδείγματα από το χώρο της κλινικής.

Θα μελετηθούν αντικαρκινικά σκευάσματα νανοτεχνολογίας τα οποία βρίσκονται ήδη στην κλινική πράξη (νοσοκομεία) και θα συζητηθούν τα τεχνολογικά τους πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών αντικαρκινικών φαρμάκων. Το σεμινάριο θα βασισθεί σε case studies.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί  πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 40

(εγγραφές θα γίνονται με την αποστολή της φόρμας εγγραφής υπόψη κ. Γεράσιμου Κουλουμπή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΔΕΝ θα γίνονται δεκτοί φοιτητές προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί.

 

Επιστημονική διημερίδα με τίτλο: «Φυσικές προσεγγίσεις στην υγεία & εργαστήριο φαρμακείου» διοργανώνει η  Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ)  στις  9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Είναι γεγονός πως η μοναδική χλωρίδα της Κρήτης έχει προσελκύσει εδώ και αιώνες το ενδιαφέρον των ερευνητών. Η ανάλυση και ταυτοποίηση των δραστικών ουσιών που περιέχονται στα φαρμακευτικά φυτά έχουν διαχρονικά αποτελέσει τις δραστικές ουσίες των φαρμάκων που σήμερα κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Έτσι, η φυτοθεραπεία δια μέσου των αιώνων (ιστορία, σύγχρονες τάσεις, νομοθεσία, προοπτικές, ασφάλεια) και ο ρόλος του φαρμακοποιού, τα  Κρητικά βότανα στη θεραπευτική πρακτική, ο ρόλος της ανθρωπολογικής και κλινικής έρευνας στη μελέτη και αξιοποίηση των φαρμακευτικών φυτών, η αξιοπιστία της  εμπειρικής γνώσης και της γνώσης που βασίζεται στην ελληνική παράδοση, αλλά και στην αρχαία ελληνική και λατινική βιβλιογραφία, αποτελούν κάποια από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του  επιστημονικού συνεδρίου της ΕΦΕ.

O ρόλος του φαρμακοποιού και του φαρμακείου ως πρωτοβάθμιας μονάδας υγείας αναδεικνύεται μέσα από το υψηλό επίπεδο επιστημονικής επάρκειας του φαρμακοποιού, ως εξαιρετικά σημαντικός και καταλυτικός. Για αυτό, το εργαστήριο του φαρμακείου και ο ρόλος του φαρμακοποιού στην παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων που αποδεικνύει καθαρά την επιστημονική συμβολή του φαρμακοποιού στη δημόσια υγεία, θα αποτελέσει ειδική θεματική της διημερίδας που θα πλαισιωθεί από σεμινάριο παρασκευής γαληνικών φαρμάκων τα οποία συνταγογραφούνται από γιατρούς.

Η ΕΦΕ απευθύνεται σε επαγγελματίες φαρμακοποιούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν στο να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση ένα δημιουργικό βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και συμπερασμάτων που θα συνεισφέρουν στην αποτελεσματική άσκηση  του φαρμακευτικού λειτουργήματος  μέσα στο διαρκώς  εξελισσόμενο περιβάλλον της υγείας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και μοριοδότηση από τον ΙΔΕΕΑΦ.

Η διημερίδα της ΕΦΕ   είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 5ου συνεδρίου με τίτλο: «Το φαρμακείο στην υγεία και την ομορφιά» που διοργανώνεται από τον όμιλο Χαραμή και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διεθνές συνέδριο ILS Liposome Advances and Liposome Research Days Combined Conference που φέρει τον τίτλο: PROGRESS IN LIPOSOMAL DRUG AND VACCINE DELIVERY

Κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αναπτύξουν θέματα όπως:

# Liposome technology and interaction of liposomes with the body
# Targeted and long-circulating liposomes
# Liposome-based conventional and genetic vaccines
# Liposomes in cancer, antimicrobial and nucleic acid therapeutics
# Regulatory, industrial and intellectual property aspects

 Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο χώρο του ξενοδοχείου Royal Olympic Hotel

The time has come. The 6th Pharmaceutical Sciences World Congress takes place from 21–24 May 2017. To attend, make sure that you register here and then pack your bags and book your flight to join us in Stockholm, Sweden! 

Register online by 3 May.The time has come. The 6th Pharmaceutical Sciences World Congress takes place from 21–24 May 2017.
Register online by 3 May.

The congress will run along six tracks following the path of drug discovery, development and implementation. The three key conference themes will run in parallel: excellent science, global harmonisation and open innovation. 
Be a part of in-depth scientific discussions and hear high-level speakers share their latest research in plenary sessions, workshops, debates, roundtables and unique regional showcases. As a participant, you can tailor your experience to suit your interests, choosing which events to attend and switching between tracks.
The congress will allow us to create a plan for the future of pharmaceutical sciences and ensure global access to therapeutics.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΕ εύχονται σε όλους

Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα

με Υγεία, Ελπίδα και Αγάπη!

Εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 180 χρόνια του ΕΚΠΑ διοργανώνει το Τμήμα της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 18:00 – 21:00, στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Τμήματος Φαρμακευτικής, στην Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου. Εκτός από τον Προέδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ, Π. Μαράκο, χαιρετισμό εκ μέρους της ΕΦΕ θα απευθύνει ο πρόεδρος Καθ.Κων/νος Δεμέτζος.
Το πρόγραμμα των ομιλιών που θα ακολουθήσουν διαμορφώνεται ως εξής:
18:30-18:50 Ι. Φαρμακευτικό Σχολείο: η ίδρυσή του και η μετεξέλιξή του στο Φαρμακευτικό Τμήμα - ΕΚΠΑ.
ΙΙ. Η ίδρυση των πρώτων φαρμακείων στο νεοσύστατο Ελληνικό Κράτος
ΙΙΙ. Η πορεία της Ελληνικής Φαρμακοποιίας.
Καθηγήτρια Ε. Σκαλτσά
18:50-19:10 Το επιστημονικό και κοινωνικό έργο του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών επί καθηγεσίας Α. Κ. Δαμβέργη (1892-1917).Δρ. Ε. Μανιάτη
Η ομιλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου Ανδρέα Βαβαγιάννη.
19:10-19:30 Το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και η προβολή του στο μέλλον Αν. Καθηγητής Δ. Ρέκκας
19:30-19:50 Διασύνδεση Πανεπιστημίου – Φαρμακευτικής Βιομηχανίας. Μια διαχρονική σχέση. Ι. Τσέτη, Φαρμακοποιός MSc, CEO Uni-Pharma & Intermed
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα στις 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Η συμβολή της ανάλυσης Μεγα-δεδομένων (Big Data Analytics) στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, τα Γαληνικά σκευάσματα, η ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και η δυνατότητα ανάπτυξης εξατομικευμέ­νου φαρμάκου και δερμοκαλλυντικού στο σύγχρονο εργαστήριο του φαρμακείου, τα εμβόλια, οι ωφέλειες και οι κίνδυνοι, αλλά και η δαιμονοποίησή τους από νέους πληθυσμούς με έλλειψη μνήμης επιδημιών, τα ΜΗΣΥΦΑ ως φάρμακα ή καταναλωτικά προϊόντα,αποτελούν θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ΕΦΕ απευθύνεται σε επαγγελματίες φαρμακοποιούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν στο να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση ένα δημιουργικό βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και συμπερασμάτων που θα γίνουν η βάση άσκησης του φαρμακευτικού λειτουργήματος μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της υγείας.

Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του «ΔΥΟ Forum» και θα λάβει χώρα στην αίθουσα HYGEIA στο Ζάππειο Μέγαρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Την απονομή τιμητικής διάκρισης και ταυτόχρονα την ανακήρυξη του τ. Προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, Προέδρου του φαρμακευτικού φόρουμ του ΕΒΕΑ, EphForT, αλλά και φαρμακοποιού και μέλους της ΕΦΕ, κου Διονύσιου Φιλιώτη σε Επίτιμο Εταίρο της ΕΦΕ, αναγνωρίζοντας  την προσφορά του στη φαρμακοβιομηχανία και στο εγχώριο επιχειρείν, καθώς και τη συμβολή της εταιρείας του στην ελληνική οικονομία αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της ΕΦΕ. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 16 Ιανουαρίου 2016

Λίγα λόγια για τον Διονύσιο Φιλιώτη

Ο Διονύσιος Φιλιώτης αποφοίτησε το 1973 από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ένα χρόνο αργότερα έλαβε άδεια άσκησης  επαγγέλματος φαρμακοποιού. Υπηρέτησε την 26μηνη στρατιωτική του θητεία ως φαρμακοποιός στην φαρμακαποθήκη του Βοτανικού και παράλληλα εργάστηκε ως ιατρικός επισκέπτης, καθώς βιοποριστικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δηλ. να ιδρύσει το δικό του φαρμακείο. Το 1984 επιχείρησε ένα πρωτοποριακό βήμα ιδρύοντας την φαρμακευτική εταιρεία με την επωνυμία Φαρμασέρβ Α.Ε.Β.Ε., ως αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας Eli-Lilly και το 1994 προχώρησε σε κοινοπραξία της Φαρμασέρβ Α.Ε.Β.Ε. με την Eli- Lilly από την οποία προέκυψε η Φαρμασέρβ-Λίλλυ. Η εταιρεία αναδείχθηκε γρήγορα σε πρωτοπόρα  στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα και διαχρονικά κατέλαβε θέση ανάμεσα  στις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές στη χώρα μας (σήμερα κατέχει την 7η θέση), επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Εκτός από την παροχή στον ασθενή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών σκευασμάτων για σοβαρές ασθένειες, η εταιρεία προχώρησε στην υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και εκπαίδευση των ασθενών για την καλύτερη χρήση των φαρμάκων, αυξάνοντας τη συμμόρφωση τους στην ενδεδειγμένη θεραπεία. Το 1996 η εταιρεία, πάντα με επικεφαλής τον Διονύση Φιλιώτη, ίδρυσε και Ιατρικό Τμήμα που εστίασε στην άρτια διεξαγωγή κλινικών ερευνητικών προγραμμάτων και στόχευσε στη διεύρυνση της γνώσης των παθήσεων, στην αξιολόγηση νέων φαρμακευτικών παραγόντων και στην ανάδειξη καινοτόμων θεραπευτικών επιλογών. Παράλληλα, ίδρυσε και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας (EMRI) που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στο χώρο της υγείας με στόχο να αποτελέσει την κορυφαία επιλογή στη διεξαγωγή Ιατρικής Έρευνας και στην παροχή υπηρεσιών ασθενών για φαρμακευτικές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Από το 2006 μέχρι το 2012 ο Διονύσης Φιλιώτης διετέλεσε, με επιτυχία, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ),αναβαθμίζοντάς τον σε αξιόπιστο συνομιλητή της πολιτείας και της κοινωνίας. Αποτύπωσε το «όραμα» του Συνδέσμου για την υγεία και το «ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» με τον Κώδικα Δεοντολογίας και έπεισε την πολιτεία ότι η καταπολέμηση της σπατάλης και η ορθολογική χρήση των πόρων αποτελεί προτεραιότητα και ότι ο εκσυγχρονισμός είναι πλέον μονόδρομος. Αποχώρησε μετά από δυο επιτυχημένες θητείες  δηλώνοντας ότι όλες οι αιρετές θέσεις δεν θα πρέπει να καλύπτονται από το ίδιο πρόσωπο περισσότερο από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ένδειξη δε,του τεράστιου έργου του στον ΣΦΕΕ αποτελεί το βιβλίο του με τίτλο «Θέσεις Πολιτικής για το Φάρμακο». Το 2012, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών(ΕΒΕΑ) και προχώρησε στην ίδρυση του Φαρμακευτικού Φόρουμ του ΕΒΕΑ, EPhForT. Ο Διονύσης Φιλιώτης κατέχει σήμερα μία από τις εξέχουσες θέσεις στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας και της υγείας με σημαντική επιστημονική δραστηριότητα και χρήζει αναγνώρισης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης  πίτας  πραγματοποιεί η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (ΕΦΕ) τη Δευτέρα  16 Ιανουαρίου 2017.

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, το ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε ομόφωνα την απονομή τιμητικής διάκρισης και ταυτόχρονα την ανακήρυξη του τ. Προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, Προέδρου του φαρμακευτικού φόρουμ του ΕΒΕΑ, EphForT, αλλά και φαρμακοποιού και μέλους της ΕΦΕ, κου Διονύσιου Φιλιώτη σε Επίτιμο Εταίρο της ΕΦΕ, αναγνωρίζοντας  την προσφορά του στη φαρμακοβιομηχανία και στο εγχώριο επιχειρείν, καθώς και τη συμβολή της εταιρείας του στην ελληνική οικονομία. Η ανακήρυξη Επίτιμων Εταίρων της ΕΦΕ γίνεται με απόφαση του ΔΣ της εταιρείας βάσει του άρθρου 3 του καταστατικού της.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί  από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την εταιρεία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ, αριστείο στην εφαρμοσμένη Φαρμακευτική Τεχνολογία με υποτροφία «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ». Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 την υποτροφία θα λάβει η υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνα Σουλελέ. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (Ο.Φ.Ε.Τ. – UNI-PHARMAS.A. & INTERMEDS.A.), κας Ιουλίας Τσέτη.

Η εκδήλωση θα λάβει  χώρα στις 20:00 μ.μ., στον χώρο του “Collage Athens”, στην οδό Καπνικαρέας 3 & Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 4

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top