καρτα μελους

Κάρτα ΕΦΕ border2

No upcoming event!

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

10o syfak

 

No upcoming event!

υποστήριξη φαρμακοποιών

 

κατευθυντήριες οδηγίες

 

επιμόρφωση φαρμακοποιών

 

φαρμακοεπαγρύπνηση

Δελτίο Τύπου: Πρόληψη και Αυτοφροντίδα στο Σύγχρονο Φαρμακείο

«Πρόληψη και Αυτοφροντίδα στο Σύγχρονο Φαρμακείο»

TheRoadShow

Εκπαιδευτικές Ημερίδες σε 7 πόλεις της Ελλάδας

5η Ημερίδα: Κυριακή 5/11/23, Αθήνα

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο 'ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΕΡΒΑΣ'

Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48-116 35 Αθήνα

Διοργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η Χαραμή ΑΕ, και το PHARMACYmanagement ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την υποστήριξη των Φαρμακευτικών Συλλόγων και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά, μία σειρά εκπαιδευτικών Ημερίδων μέσα στο 2023, με κεντρικό θέμα: «Πρόληψη & Αυτoφροντίδα στο Σύγχρονο Φαρμακείο»,σε 7 πόλεις της Ελλάδας: Τρίπολη, Ηράκλειο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Ιωάννινα.

Η Ημερίδα, έχει ως στόχο να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο του φαρμακοποιού ως σύμμαχο του πολίτη στην πρόληψη, παροχή σωστής πληροφόρησης και πρόταση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και παραφαρμάκων, ενισχύοντας την αναφορά του Φαρμακείου ως ένα σημαντικό σημείο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η 5η Ημερίδα του RoadShow, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, από τις 09:45 π.μ. έως τις 15:50 μ.μ., στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο 'ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΕΡΒΑΣ'

Το Πρόγραμμα Ομιλιών, το οποίο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων, θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στους τομείς της πρόληψης, παροχής συμβουλών, υπηρεσιών, αλλά και διαχείριση της αυτοφροντίδας στο φαρμακείο του σήμερα.

Η διεξαγωγή της Ημερίδας υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, στοχεύει στην προσέλκυση των Φαρμακοποιών και Βοηθών Φαρμακείου όλης της Αττικής, τους οποίους καλούμε να συμμετάσχουν!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών


«Γιατί ο δρόμος για μία πιο υγιή ζωή, περνά μέσα από το Φαρμακείο»

Σας περιμένουμε όλους!

Rate this item
(0 votes)

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top